Imazhe të veçanta të çiftit Berisha

Imazhe të veçanta të çiftit Berisha

Artistët njohur kosovarë, Fatos dhe Vjosa Berisha sot shpalosën fotografi të veçanta të tyre, të pa publikuara më parë.

Fatosi dhe Vjosa treguan për veçantitë e fotografive që i sollën sot për shikuesit e emisionit “Diçka po zihet”.

Njëra ndër fotografitë e tyre më të veçanta pa dyshim që ishte fotografia e martesës së tyre, e vitit 1994.

Ndërkohë, edhe imazhet e tjera kanë rëndësinë dhe veçantitë e tyre për çiftin Berisha, të cilat mund t’i shihni në videon e mëposhtme./21Media