Kuptimet e 5 gjërave që nuk i kemi ditur

Kuptimet e 5 gjërave që nuk i kemi ditur

Ndonjëherë, pasi kemi përdorur diçka për shumë vite, zbulojmë se ai/ajo ka disa veçori të tjera të dobishme.

Për shembull, kufijtë në libra dhe fletore janë për të mbrojtur shënimet nga një zjarr apo telashe tjetër sepse librat e “shtypur” të parë ishin me të vërtetë të shtrenjtë për t’u prodhuar … dhe ne menduam se ishte hapësirë plotësisht e padobishme.

Bright Side zbuloi sekretet e gjërave dhe detajet e tyre dekorative që mund të jenë në të vërtetë shumë të dobishme, përcjell rtv21.tv

Në fillim, këto gjëra ishin vetëm në çanta turistike: ato ishin përdorur për të transportuar litarë atje. Në qytet, mund ta përdorni për të mbartur një ombrellë, një shishe ujë, apo edhe atlete.

Vrima e rrumbullakët në pjesën e pasme midis blic-it dhe kamerës është mikrofoni i dytë. Është e nevojshme që ta bllokoni zhurmën e jashtme dhe ta bëni tingullin më të qartë gjatë bisedave tuaja.

Shenjat te F dhe J janë një këshillë për ata që mund të shkruajnë pa shikuar tastierën. Këto janë çelësa themelor, ku supozohet të vendosni gishtat tregues. Duke përdorur gungat, shpejt mund të kuptoni se ku janë duart tuaja, përcjell rtv21.tv

Këpucët e para të këtij lloji ishin dizajnuar për basketbollistët. Për të lejuar sportistët të bëjnë dantellën më të shtrënguar, anash kishte vrima. Disa atlete ende e kanë këtë dizajn. Tani, ato shërbejnë vetëm për një qëllim – ventilim shtesë, por prapë mund të bësh të njëjtën gjë siç kanë bërë lojtarët.

Zakonisht, njerëzit e përdorin këtë sirtar për të ruajtur tigane, kapakë dhe gjëra të tjera brenda. Por në fakt, ky sirtar ishte menduar të përdoret si vend për të mbajtur ushqimin të ngrohtë. Ideja ishte që enët e përgatitura do të qëndronin të ngrohta ndërsa diçka tjetër po gatuhej në furrën e mësipërme./21Media