Deri me tani në Kosovë janë konfirmuar 480

Deri me tani në Kosovë janë konfirmuar 480

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka nën mbikëqyrje 5.828 kontakte të rasteve me COVID-19 në Kosovë.

“Në IKSHPK në vazhdimësi përgjatë 24 orëve janë duke u kontaktuar dhe mbikëqyrë të gjitha kontaktet e rasteve, si dhe kontaktet e kontakteve duke iu obliguar për vetëizolim dhe të kërkojnë ndihmë mjekësore nëse kanë simptome.”, ka njoftuar IKSHPK-ja.

Ndërsa deri më tani në Kosovë janë konfirmuar 480 raste me koronavirus, prej tyre 12 kanë vdekur dhe kanë pasur edhe sëmundje tjera shoqëruese, kurse 84 janë shëruar./21Media