E  vështirë të besohet që ekzistojnë

E  vështirë të besohet që ekzistojnë

Bota jonë moderne është e mbushur me shpikje të dobishme, të mençura dhe të zgjuara … dhe pastaj disa që janë thjesht të çuditshme.

Më poshtë shihni disa prej shpikjeve më të çuditshme që duhet parë për t’u besuar!, përcjell rtv21.tv

Grumbulluesi i letrës higjienike

Ok, të gjithëve na ndodhë që të kemi teshtitje në publik. Duke shpikur një zgjidhje për këtë problem, ajo mund të jetë e mireseardhur për shumë njerëz.

Rroba për foshnje

Duke e mbajtur veshur rrobën, foshnja do të ndihmojë në kryerjen e punëve të shtëpisë. Ajo fillon të zvarriten dhe të eksplorojë dhe kështu edhe ju ndihmojnë të kryeni punët.

Sandale me bari

Është e vërtetë që ndonjëherë nuk ka ndjenjë më të mirë se sa të fundosësh këmbët të zhveshura në bari, veçanërisht nëse jeton në një qytet të zënë me makina. Por, sa prej jush do të jeni të gatshëm të lidhni barin me këmbët tuaja në formën e këtyre sandaleve të mrekullueshme?

“Jastëk struc”

Ky lloj jastëku mund të jetë një ndër gjërat magjike, duke na dhënë energji për t’u përballur me pjesën tjetër të ditës. Me këtë “jastëk struci” (të ashtuquajtur për shkak se ju bën të ndiheni sikur koka juaj të varroset në rërë), mund të maksimizoni kohën tuaj të qetësimit…

Tualet me peshq

Një firmë kineze ka dalë me një zgjidhje perfekte për familjet që pëlqejnë kafshët. Ata mund ta kenë akuariumin në tualet./21Media