Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 778 testime të realizuara 177 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-96, Kumanovë-5, Shtip-7, Prilep-1, Tetovë-19, Veles-2, Manastir-1, Kavadarc-1, Gostivar-6, Gjevgjeli-1, Strumicë-8, Kriva Pallankë-2, Radovish-2, Koçan-10, Berovë-6, Vinicë-5, Dellçevë-4 dhe Negotinë-1.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 107 pacientë të shëruar nga virusi korona.

Shkup-44, Kumanovë-2, Shtip-3, Prilep-7, Tetovë-6, Strugë-2, Manastir-2, Ohër-1, Kavadarc-2, Gostivar-1, Gjevgjeli-1, Strumicë-5, Radovish-1, Krushevë-1, Koçan-8, Probishtip-1, Berovë-4, Vallandovë-2, Dellçevë-1, Sveti Nikollë-9, Kërçovë-1, Resnjë-2 dhe Negotinë-1.

Betejën me koronavirusin në 24 orët e fundit e kanë humbur 5 pacientë./21Media