5 prej veshjeve që nuk sugjerohen për këtë vit

5 prej veshjeve që nuk sugjerohen për këtë vit

Kur dilni për të pirë një gotë ose në fundjavë ju kujdeseni të zgjidhni një veshje sa më bombastike. Por kini kujdes, harrojini body-t dhe reçipetat! Ishin dikur, por nuk janë më.

Më poshtë do të shihni 5 prej veshjeve që nuk sugjerohen për këtë vit:

Çantat në forma gjeometrike

Reçipetat dantellë

Body-t dekolte

Bustet

Xhaketat e lëkurës të qëndisura

0241c1b3-ceaa-4fbc-a400-7c4fa3c91926---0