Maliqi: Nuk po zbatohen ligjet dhe udhëzimet administrative.-Likaj: Po punohet që kësaj kategorie të shoqërisë t’i sigurohet gjithëpërfshirje

Maliqi: Nuk po zbatohen ligjet dhe udhëzimet administrative.-Likaj: Po punohet që kësaj kategorie të shoqërisë t’i sigurohet gjithëpërfshirje

50 për qind e ndërtesave shkollore nuk kanë qasje ekzistuese për personat me aftësi të kufizuar përmes pjerrinave. Kjo u be e ditur në prezantimin e raportit vlerësues mbi qasjen e fëmijëve me aftësi të kufizuara në ndërtesat shkollore./21Media