Pjesa më e madhe e tyre në okisgjenoterapi

Pjesa më e madhe e tyre në okisgjenoterapi

Në Klinikat e QKUK-së dhe në Spitale rajonale po mjekohen 517 pacientë me koronavirus, pjesa më e madhe e tyre janë në oksigjenoterapi.(Teksti –  Valmire HOTI, kamera – Berat BAHTIRI )./21Media