Numri i përgjithshëm i të infektuar 1170

Numri i përgjithshëm i të infektuar 1170

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njoftoi se sot janë dagnostikuar 53 raste të reja me Covid-19.

Shkup – 13, Kumanovë -9, Prilep -9, Tetovë -4, Strugë -2, Veles -12, Manastir -2, Makedonski Brod -2. Me këtë numri  i përgjithshëm i të infektuarve ka shkuar në 1170.

Ndërkaq, 25 pacientë janë shëruar, 19 të cilët janë trajtuar në kushte shtëpiake dhe 6 janë liruar nga Klinika për sëmundje infektive, raporton TV21./21Media