Leicester e shet Schmeichelin për 50 milionë funta

Leicester e shet Schmeichelin për 50 milionë funta

Manchester United dhe Liverpool duhet të paguajnë 50 milionë funta nëse dëshirojnë të sjellin në radhët e veta portierin e Leicester, Kasper Schmeichel, shkruan “The Sun”.

“Dhelprat” janë të gatshme për të marrë pjesë në marrjen e danezit dhe do të kërkojnë një tarifë rekorde për transferim në rast të arritjes së marrëveshjes.