592 gjoba për neglizhencë të virusit

 

Shqiptimi gjobave për mos respektimin e masave për parandalimin e Covid-19, po vazhdon.

Kështu vetëm gjatë 24 orëve Policia e Kosovës ka shqiptuar 592 gjoba në tërë Kosovën.

Ndërkaq, në raportin e fundit Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka raportuar për 4 të vdekur dhe 279 raste të reja COVID-19./21Media

Back to top button