Ne mbledhjen e sotme Qeveria ka emeruar Bordin e Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Qendrore “Telekomi i Kosovës”. Po ashtu u vendos që të ndahen pesë milionë euro për policët dhe mjekët që janë angazhuar në luftën kundër koronavirusit, ndërsa për bizneset dhe gastronominë janë ndarë gjashtë milionë euro./21Media