Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 991 testime të realizuara, 136 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19. Shkup-46, Kumanovë-6, Dibër-7, Shtip-14, Prilep-1, Tetovë-12, Strugë-9, Veles-1, Ohër-2, Gostivar-13, Strumicë-2, Radovishë-3, Krushevë-2, Koçan-1, Probishtip-1, Demir Hisar-2, Kratovë-1, Sveti Nikollë-5, Kërçovë-4, Resnjë-4.

Inistituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 123 persona të shëruar nga virusi korona. Shkup-77, Shtip-7, Tetovë-15, Strugë-1, Veles-4, Manastir-2, Gjevgjeli-1, Koçan-2, Pehçevë-1, Kërçovë-2 dhe Resnjë-3.

Ndërsa gjashtë persona e kanë humbur betejën me koronavirusin. /TV21