Gjatë 24 orëve të fundit nga 1466 testime të realizuara, 183 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Shkup-85, Kumanovë-6, Tetovë-10, Prilep-7, Gostivar-6, Shtip-3, Manastir-1, Veles-4, Ohër-10, Strumicë-3, Kavadarc-13, Strugë-5, Koçan- 2, Kërçovë-1, Sveti Nikollë-1, Gjevgjeli-6, Negotinë-4, Dibër-1, Resnjë-6, Radovish-2, Dellçevë-1, Probishtip-2, Bogdanc-2, Kratovë-1 dhe Dojran-1.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 1731 persona të shëruar nga Covid-19.

Shkup-983, Kumanovë-57, Tetovë-98, Prilep-5, Gostivar-87, Shtip-23, Manastir-60, Veles-62, Ohër-25, Strumicë-60, Kavadarc-36, Strugë-21, Koçan- 24, Kërçovë-28, Sveti Nikollë-9, Gjevgjeli-18, Negotinë-29, Dibër-6, Resnjë-16, Kriva Pallankë-10, Radovish-4, Berovë-4, Dellçevë-10, Probishtip-2, Vinic- 13, Vallandovë-7, Demir Hisar-5, Bogdanc-5, Makedonska Kamenica-12, Demir Kapi-9, Pehçevë-1 dhe Dojran-2.

Ndërkaq 6 pacientë e kanë humbur betejën me korona virusin në 24 orët e fundit./TV21