60 mijë aplikime për shtesat për fëmijë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njoftoi se që nga 16 tetori e deri më sot, janë bërë 60 mijë aplikime për shtesat për fëmijë.

Aplikimi për shtesa është i hapur për të gjithë fëmijët e lindur në periudhën 2015-2021 dhe duhet të bëhet më së largu deri më 24 tetor.
Ministri Hekuran Murati, ka njoftuar se aplikimet që bëhen pas datës 24 tetor, shqyrtohen në muajin pasues./21Media
Aplikimin mund ta bëni KËTU
Back to top button