Ligji nuk morri përkrahjen e partisë më të madhe opozitare VMRO-DPMNE

Ligji nuk morri përkrahjen e partisë më të madhe opozitare VMRO-DPMNE

Me 69 vota “PËR”, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur u votua Ligji i Gjuhëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë .

Ligji nuk morri përkrahjen e partisë më të madhe opozitare VMRO-DPMNE, nga kjo parti vazhdon të kundërshtohet Ligji i Gjuhëve duke u cilësuar si antikushtetues, raporton Tv21.tv

Në punën e Kuvendit sot morrën pjesë 69 deputet./21Media