Rodrigo nga Brazili  ka tërhequr vëmendjen e shumë personave teska poston foto në rrjetet sociale

Rodrigo nga Brazili  ka tërhequr vëmendjen e shumë personave teska poston foto në rrjetet sociale

Rodrigo Alvez është djaloshi 33 vjeçar, i cili ëndërron të bëhet sikur kukulla Ken.

Ai ka shpenzuar një shumë të madhe parash nëpër operacione plastike, me qëllim që të bëhet plotësisht sikur Ken.

Rodrigo Alvarez është raportuar se së fundmi ka bërë edhe një ndërhyrje në fytyrën e tij duke u munduar që të perfeksionoj dukjen të cilën ai e ka krijuar.

Rodrigo nga Brazili  ka tërhequr vëmendjen e shumë personave teska poston foto në rrjetet sociale. Deri tani ai ka më shumë se 51 operacione plastike dhe më shumë se 103 procedura kozmetike, të cilat e kanë çuar deri tek pseudonimi i tij “Njeriu kukull”.

Ai ka qenë i ftuar nëpër shumë emisione për të treguar më detajisht për jetën e tij dhe arsyen që e ka shtyrë  të bëjë këto ndryshime.