Ushqimi është shumë i rëndësishëm kur vjen fjala për udhëtime të gjata ajërore, por shpesh nuk u kushtohet rëndësi.

Megjithse ëndërra e shumëkujt është të udhëtojë të paktën një herë në jetë me avion, shumë nuk u jepet mundësia dhe për të realizuar shumë dëshira të këtyre njerzëve, disa persona kanë pasur ide gjeniale.

Nëse njerëzëve nuk u krijohet mundësia për të hipur në avion, atëherë ata kanë vendosur të sjellin avionët tek njerëzit.

Por si lind pyetja?

Ata kanë menduar që avionët t’i kthejnë në restorante luksoze, me ushqime tmerrësisht të shijshmë.

1. El Avión, Manuel Antonio, Kosta Rika

2. La Tante DC10, Accra, Gana
3. Hawai Adda, Ludhiana, Indi
4. Steaks on a Plane, Bolton, Mbretëria e Bashkuar
5. Pista 1, Haryana, Indi
6. Restoranti i aeroplanit, Kolorado Springs
7. Cafe Hapësirë, Nju Jork
8. McDonald’s, Taupo, Zelanda e Re