Qeveria do të shpërndajë gjysmë milioni maska falas për qytetarët

Qeveria do të shpërndajë gjysmë milioni maska falas për qytetarët

Se nuk po bëjnë punë as masat e ndërmarra kundër pandemisë Covid-19 tregojnë edhe të dhënat e sotme të Institutit Kombëtar të Shëndetsëisë Publike për 24 orët e fundit, duke shënuar tetë të vdekur dhe numër rekord rastesh të reja me COVID-19, e që janë 276 të infektuar. Numri i të vdekurve tashmë është rritur në 185, ndërkohë që deri tani janë infektuar me këtë virus 7 mijë e 413 qytetqrë. Zyrtarët tparalajmëruaqn masa të reja dhe shpërndarjen e gjysmë milioni maska për qytetarët në Kosovë.(Teksti-Kujtesa Bajrami FANA, kamera- Sadik BYLYKBASH)/21Media