Derisa mund të duket sikur nuk ka asgjë të veçantë, grimi është një mjet i fuqishëm që mund të shndërrojë një grua në një person tjetër, madje e bënë atë të duket disa vjet më të re.

Grimi vepron si një lloj shkopi magjik që mund të eleminojë sytë e lodhur, shenjat e plakjes dhe jo vetëm, duke bërë që sytë e tyre të shkëlqejnë me besim.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të grave, të publikuara në Bright Side, me dhe pa grim dhe të shikoni dallimet befasuese të tyre./21Media