Po vazhdon të jetë i lartë numri i vdekjeve dhe i rasteve pozitive me koronavirus në Kosovë.

Vetëm dje janë shënua 688 raste të reja nga 1865 mostra të testuara. Kësisoj edhe numri i rasteve aktive është i lartë 11.431.

Krahas rritjes së numrit të të prekurve, është rritur edhe numri  të vdekurve, vetëm dje janë raportuar 11 raste të vdekjes. Numri total i rasteve pozitive  prej paraqitjes së virusit për herë të parë në Kosovë në mars është 29.805prej tyre 833 kanë vdekur dhe 17.541 janë shëruar./21Media