Imazhet janë publikuar një llogari Instagram

Imazhet janë publikuar një llogari Instagram

Naoya Kudo u kthye në vendlindjen e tij të Akita në Japoni muajin e kaluar për “Javën e Artë”, një periudhë të veçantë në kalendarin e vendit që përmban një numër festa kombëtare.

Kudo vizitoi gjyshin e tij të lumtur Tetsuya, i cili jeton në rajonin rural dhe ende punon tokën në 80-at e tij.


Ish-mësuesi i kimisë nuk ishte mësuar me markat e famshme dhe stilet e modës së të rinjve dhe të kështu që për argëtim, Kudo vendosi ta veshë atë me rrobat e tij, përcjell rtv21.tv.

Imazhet janë publikuar një llogari Instagram dhe rezultati ishte ‘më i mirë se ai mund të kishte imagjinuar’.

“Ai ishte çuditërisht entuziast për këtë. Ai dha shumë sugjerime se ku të xhironin dhe gjëra të tjera, “ tha Kudo për Buzzfeed.

“Pjesa tjetër e familjes kishin kundërshtuar kur e panë së pari të veshur ashtu .

Fotot e pabesueshme të Tetsuya kanë thyer internetin

Kjo është duke ripërcaktuar plotësisht se çfarë do të thotë të jesh një ndikues,” shkruante një person nën imazhet.

Tetsuya mori mijëra pëlqime, diçka që ka habitur plotësisht familjen e tij.

“Ishte një transformim mjaft i madh për të parë gjyshin tim rural, i cili nuk ka interes në modë, në veshjet që kurrë nuk do ta mendonim në to ,” tha Kudo./21Media