Ju mund të shtypni butonin në kamerën tuaj 1.000 herë dhe të merrni 1.000 foto jo aq të mira.

Dhe vetëm kur drita, format janë në rregull, ju mund të merrni një foto që mund t’ju bëjë të dyshoni në vizionin tuaj.

Më poshtë ju sjellim disa foto, të mbledhura nga Bright Side, që mund t’ju bëjnë të dyshoni në sytë tuaj.

Ju mbase mund të habiteni dhe të shkoni nga dy herë pamjet./21Media