Në Shqipëri deri tani 182 pacientë dhe staf mjekësor e kanë fituar betejën me COVID-19

Në Shqipëri deri tani 182 pacientë dhe staf mjekësor e kanë fituar betejën me COVID-19

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dha lajmin e mirë për shërimin e 90-vjeçares nga Hasi që ishte e infektuar nga COVID-19.

“Lajm i mirë: Nonë Nifja nga Hasi, plot 90 vjeç, u shërua tani edhe 120 të paktën o non, se 100 nuk bohet llaf”, shkroi Rama në Facebook.

90-vjeçarja nga Hasi ka mundur COVID-19 pas 7 ditësh të vështira në Spitalin Infektiv dhe sot është kthyer në shtëpi e shëruar.

Në Shqipëri, deri më tani janë 182 pacientë dhe staf mjekësor që e kanë fituar betejën me COVID-19, e së bashku me nënën nga Hasi numri i të shëruarve shkon në 183.