Mbi 94 milion euro për avancimin e demokracisë,  qeverisjen dhe sundimin e ligjit 

Mbi 94 milion euro për avancimin e demokracisë,  qeverisjen dhe sundimin e ligjit 

IPA 2018, marrëveshje kjo ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian, që u ratifikua para shpërndarjes së Kuvendit, parasheh financimin e reformave në avancimin e demokracisë dhe qeverisjes së mirë, sundimit të ligjit, mjedisit, energjisë, arsimit, dhe punësimit./21Media