Quhet Loraine Maurer, është 94 vjeçe dhe prej 44 vitesh shërben panine në dyqanin e McDonald’s në Evansville, qytezë në Indiana, SHBA

Quhet Loraine Maurer, është 94 vjeçe dhe prej 44 vitesh shërben panine në dyqanin e McDonald’s në Evansville, qytezë në Indiana, SHBA

Për të gjithë klientët e saj ka qenë gjithnjë e buzëqeshur dhe pikërisht këta klientë, të enjten e shkuar i kanë organizuar së bashku me pronarët e restorantit dhe ata të “Ronald McDonald House Charities of the Ohio Valley”, një festë surprizë.

Të gjithë së bashku jenë gjendur në lokal për të prerë tortën për këtë rast. Gjyshja e McDonald, ka filluar të punojë në lokal që në 1973-in, kur i shoqi doli në pension dhe që atëherë nuk ka pushuar së punuari: 44 vjet me radhë, pa munguar asnjë turn të punës dhe duke ngrënë paninet që përgatiste sa herë që ishte në punë, një dietë që me sa duket e ka mbajtur në formë.

Gjyshja Loraine ka treguar se puna në “McDonald duhej të ishte me orar të kufizuar, por kur i shoqi ndërroi jetë, u shndërrua në një mjet jetese për të.

Klientët u bënë miqtë më të mirë të saj dhe e ndihmuan për të kaluar një nga momentet më të vështira në jetë.