Këngëtarja shqiptare, Afërdita Dreshaj dhe bashkëshorti i saj Jakub Kindl do të bëhen prindër për herë të parë.

Në muajin e fundit të shtatzënisë ajo në Instagram ka pranuar disa pyetje prej ndjekësve të saj lidhur me fëmijën dhe shtatzëninë.

Njëra nga pyetjet që ajo mori ishte se a ka menduar t’i hap Instagram djalit të saj. Afërdita ka thënë se nuk e lejon motra e saj, Jehona.

Në muajin tetor Afërdita ka treguar se ajo dhe bashkëshorti i saj do të bëhen me një djalë. Poashtu Afërdita ka bërë të ditur se pritet të lind në muajin mars të 2021-tës./21Media