Anëtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Naser Rugova, në “Click” të RTV21 ka treguar se a do jetë kandidat për kryetar të LDK-së.

“Une nuk jam kandidat për kryetar, por nga disa kandidatura që po i dëgjojë kam edhe përgaditje arsimore edhe përvojë politike, nuk është e lehtë për mua që me mbi 2 dekada aktivitet politik që të mbyllet LDK-ja partia që ishte shembull, dhe ata njerëz mbledhen vet dhe nuk e thirrni këshillin”, ka thënë Rugova./21Media