Lipa tha se po i përcjellin vendet e rajonit

Lipa tha se po i përcjellin vendet e rajonit

Ish-anëtari i rock-grupit, “Oda”, Dukagjin Lipa në një lidhje direkte në “Prite të Gjelbrën” në RTV21, tha se kanë filluar përgatitjet për edicionin e tretë të Festivalit Sunny Hill. Lipa tha se po i përcjellin vendet e rajonit dhe ato nuk kanë dhënë shenjë të mosmbajtjes.

Lipa deklaroi se çfarëdo që ndodh me festivalet në rajonin edhe ata do ta përcjellin të njejtin trend./21Media