Mospajtime midis deputetëve dhe Ambasadorit të SHBA në Kosovë

Mospajtime midis deputetëve dhe Ambasadorit të SHBA në Kosovë


Vazhdon debati nëse projektligji për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së duhet të miratohet në Kuvend apo jo. Pas reagimit të ambasadorit të SHBA-së Philip Kosnett i cili doli kundër kësaj nismë duke e quajtur këtë mënyrë të gabuar për të treguar respekt për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, propozuesit e projektligjit përfaqësuesit e PDK-së thonë se nuk do të zmbrapsen nga kjo nismë. (Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Lulzim FANA./21Media