Në programin e më mëngjesit “Për ditë të mbarë” sot u diskutua për rolin e madh që ka fitnesi i shoqëruar bashkë me ushqimin e shëndetshëm.

Jehona Idrizaj-Gjocaj blogere e pilates dhe ushqimit tha se personat që janë aktiv në ushtrime e kanë më të lehtë të kalojnë çdo grip.

Idrizaj-Gjocaj gjithashtu tha se çdo person që është i prekur me Covid-19 është e domosdoshme të ushtroj.

“Çdo person që është i prekur nga Covid-19 është e domosdoshme të ushtroj, trupi duhet të pastrohet prej medikamenteve që i kanë marrë”, tha ndër tjera Jehona Idrizaj-Gjocaj./21Media