Njëra ndër këngëtaret më të njohura publikon fotografi nga fëmijëria

Njëra ndër këngëtaret më të njohura publikon fotografi nga fëmijëria

Dje u shënua Dita ndërkombëtare e fëmijëve, e me këtë rast shumë artistë e figura publike, ururan fëmijët e tyre dhe gjithë të tjerët. E Vesa Luma pikërisht në këtë ditë ka zgjedhur që të publikojë në Instagram Sotry një fotografi nga fëmijëria e saj. Vërehet se ajo nuk ka pësuar shumë ndryshime përveç rritjes.

Ndryshe, vesa Aktualisht është duke e shijuar suksesin e këngës “Ti zemra ime”, të cilën e ka lansuar këtë muaj./21Media