Fakte të mahnitshme rreth botës që nuk i keni ditur

Fakte të mahnitshme rreth botës që nuk i keni ditur

Bota është aq e larmishme saqë është e pamundur të dihet për gjithçka, edhe nëse keni një bibliotekë të madhe.

Ne, për shembull, nuk e dinim se milingonat janë në gjendje të ndërtojnë ura të përkohshme, duke përdorur trupat e tyre për t’u siguruar që të tjerët mund të kalojnë.

Dhe a mund ta dini se çfarë do të ndodhë me një vezë në qoftë se ju harroni atë për 20 vjet?

Për të mësuar këtë dhe fakte tjera të mahnitshme rreth planetit tonë më poshtë ju sjellim disa imazhe të grumbulluara nga brightside./21Media

Ky akull duket si një sy

Një re e vetme mbi qytetin e Taipeit (Tajvan)

Fluturimi është aq e lehtë, mund të qëndrojë mbi qime

Wow

Milingonat ndërtojnë një urë me trupat e tyre për të ndërtuar fole

Në Itali, ka një pemë qershie që rritet në një pemë të manit

“Çfarë rrufeje”

Zogjtë me dy ngjyra. Meshkujt janë me ngjyrë të kaltër të ndritshme dhe femrat ngjyrë kafeje

Skulptura më e madhe e shpendëve në botë është e vendosur në Indi

“Mami ka ruajtur një vezë të Pashkëve për 20 vjet. E bardha e vezës u shpërbë dhe e verdha vezës u fosilizua”