Të gjithë e kemi vërejtur këtë detaj

Të gjithë e kemi vërejtur këtë detaj

Njerëzit kanë paguar për të përdorur tualetin për gati 2,000 vjet. Dhe ndërsa sot kemi tualete publike falas, ato janë të ndryshme nga ato të zakonshmet. Kjo nuk ka të bëjë vetëm me mungesën e intimitetit. Ata kanë një detaj të veçantë që na tërheq vëmendjen – dyert nuk arrijnë deri në fund. Dhe besoni apo jo, ka arsye për këtë “çmenduri”, përcjell 21Media

1. Ju mund të shihni nëse dikush ka nevojë për ndihmë mjekësore.

2. Mund të shihni nëse është bosh.

3. Ndihmon për të hequr qafe erërat e këqija brenda.

4. Dyert e plota janë më të shtrenjta.

5. Ndihmon për t’i parandaluar njerëzit nga sjellja e dëmshme.

6. Mund të dilni nëse bllokimi është bllokuar.

7. Mund të kërkoni nga dikush letër higjienike nëse nuk e keni atë.

8. Njerëzit kalojnë më pak kohë në banjë dhe linja lëviz më shpejt.

9. Ua lehtëson kujdestarëve pastrimin e dyshemesë.

10. Në rast të prishjes së tubit, uji nuk do të grumbullohet.