Enigmat që mund të sfidojnë trurin tuaj

Enigmat që mund të sfidojnë trurin tuaj

Shkencëtarët besojnë se zgjidhja e enigmave mund të përmirësojë se si funksionon truri juaj dhe mund të ju ndihmojë të mendoni jashtë kufijve.

Enigmat shpesh mund të duken të lehta në shikim të parë, por mbase mund të ju sfidojnë.

Më poshtë ju sjellim disa enigma, të cilat mund të ju stërvisin trurin tuaj.

Mbaroni ekuacionin duke vendosur 3 topa nga përzgjedhja në pikat e zbrazëta. Ju nuk mund të përdorni të njëjtin top dy herë.

Cila formë do të vijë më pas?

Cila është pamja e çuditshme?

Cili cilindër është më i lartë?

Përgjigjiet

 

E njëjta