Mund ta keni paramenduar që aty bën pjesë edhe e famshmja ''Kinder''

Mund ta keni paramenduar që aty bën pjesë edhe e famshmja ”Kinder”

Ne të gjithë supozojmë se jemi mjaft mirë të arsimuar për ligjet e vendeve tona.

Sidoqoftë, në mesin e rregullave në dukje logjike që i japin shoqërisë sonë strukturën e saj, ka disa të cilat janë paksa ndryshe.

Më poshtë ju sjellim disa nga gjërat më të pazakonta ilegale që mund të ”shpërthejnë” mendjet tona, përcjell rtv21.tv

Kumar në një bibliotekë

A nuk tingëllon si diçka që ndodhë rregullisht, apo jo? Por, në 1898, ligji i Mbretërisë së Bashkuar ishte detyruar të sillte në “Aktin e Veprave të Librarisë”, që i ndalonte njerëzit nga (midis gjërave të tjera) lojërave të fatit brenda një biblioteke.

Surpriza për fëmijët

Vezë të vogla me çokollatë me një lodër të papritur brenda … çfarë mund të ketë jashtëligjshme E pra, në SHBA, karamelet me lodra të ngulitura janë ndaluar që nga viti 1938, për shkak të shqetësimeve rreth rreziqeve të mbytjes. Kinder Surprise është në dispozicion, megjithatë, në Mbretërinë e Bashkuar dhe në të gjithë Evropën./21Media