Ja si!

Ja si!

Coca-Cola është një nga brendet më të famshme në botë. Përveç si pije, ajo mund t’ju shërbejë edhe për qëllime tjera. A e keni ditur se me Coca Cola mund t’i lehtësoni dhimbjet?

Nëse keni shenja të pakëndshme të kafshimit të mbetura nga insektet, vendosni një copë pambuku në Coca-Cola, e pastaj në zonën e prekur, transmeton rtv21.tv

Kruajtja dhe djegia do të zvogëlohen ndjeshëm. Kjo ndoshta është për shkak të kafeinës, e cila ka një efekt anestezik./21Media