Ja një metodë e thjeshtë

Ja një metodë e thjeshtë

Majonezi hyn në mesin e produkteve të preferuara. Përshembull, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, njerëzit shpenzojnë miliarda dollarë për të. Sidoqoftë, majonezi nuk përdoret vetëm në kuzhinë si produkt ushqimor, por edhe si produkt kozmetik, sepse ka shumë benifite, transmeton rtv21.tv

Kujdes ndaj thonjëve

Nëse thonjtë tuaj janë të brishtë dhe të prirur për thyerje, një pjatë me majonez është mënyra më e mirë për tu kujdesur për ta në shtëpi. Vendosni gishtat tuaj në majonez dhe prisni për rreth 5 minuta, pastaj shpërlani gishtat. Kjo metodë do t’ju ndihmojë të keni thonjë të fortë, të shëndetshëm dhe do t’i zbus kutikulat./21Media