Disa fakte, që ndoshta s'i keni ditur

Disa fakte, që ndoshta s’i keni ditur

Imagjinojeni situatën: ju erdhët nga një planet tjetër dhe po shikoni rrotull. Ju nuk dini asgjë dhe jeni të hutuar. Shpresojmë që ky artikull do t’ju bëjë t’i ndjeni gjërat në të njejtën mënyrë dhe do t’ju ndihmojë t’i shihni gjërat nga një këndvështrim tjetër.

1.Efekti i syve të kuq në fotografi shkaktohet nga gjaku në pjesën e prapme të syve

2.Këmba juaj dhe parakrahu kanë të njëjtën gjatësi

3.Çokolata përmban të njejtin kemikat sikurse atë që truri juaj prodhon kur dashuroheni

4.Breshkat nuk mund të dalin nga guaska e tyre

5.Tastiera e kompjuterit tuaj bart 20 mijë herë më shumë bakterie sesa tualeti

6.Njejtë sikurse shenjat e gishtërinjëve, çdo kush ka shenja unike të gjuhës./21Media