Nganjëherë fotot më të mira ndodhin kur nuk e pret dhe gjithçka është në kohën e përsosur.

Këto iluzione optike hutuese mund t’ju bëjnë të  t’i shikoni dy herë foto pasi që nuk do të mund të ju besoni syve, përcjell portali rtv21.tv

Koleksioni, i përpiluar nga Shareably, tregon sesi pamjet e papritura mund të ndodhin në një pjesë të sekondës nëse ka një aparat fotografik në vendin e duhur në kohën e duhur.

Në një shkrepje, një burrë duket se ka kokën e një qeni, ndërsa dremiti në një kënd qesharak në divan.

Këto janë fotot që vërtetojnë se duhet ta keni kamerën tuaj gjithmonë gati …/21Media