Ibrahim Makolli nga AKR-ja i ftuar në “Click” në ditën e gjashtë të fushatës zgjedhore, shpalosi programin e AKR-së për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Makolli tha se AKR-ja e sheh të arsyeshme ndërtimin e spitalit për trajtimin e Covid-19, nëse vazhdon rritja e numrit të të infektuarve.

“Nëse vazhdohet trendi i rritjes se te infektuarve dhe nëse mund të ketë vonesa në sigurimin e vaksinave në atë rast duhet të mendohet një spital i veçantë për këto raste”, tha Makolli.

Sipas Makollit, deri tash është menaxhuar suksesshëm situata me Covid-19,/21Media