E keni vënë re kur blini boronica që ato duken me një lloj ‘pluhuri’ të bardhë të mbuluara?

E keni vënë re kur blini boronica që ato duken me një lloj ‘pluhuri’ të bardhë të mbuluara?

Mos u shqetësoni për këtë. Ajo lëndë është natyrale dhe ka funksion të mbrojë boronicat nga sëmundjet.

Pluhuri është krejtësisht natyral dhe nuk vendoset aty në mënyrë artificiale.

Ai ndihmon në parandalimin e baktereve dhe kërpudhave.

Vlen të theksohet se boronicat janë tejet të shëndetshme, dhe ndihmojnë për kujtesë të fortë.