Dy artistët e njohur, Alban Skenderaj dhe Arilena Ara, kanë bashkuar forcat për një bashkëpunim, për të cilin ende nuk dihet data e publikimit.

Se po vijnë në bashkëpunim dy artistët kanë treguar në rrjete sociale, përmes një fotografie të përbashkët.

Albani dhe Arilena kanë treguar se kënga e tyre do të titullohet “A i sheh”, ndërsa nuk kanë bërë të ditur detaje të tjera./21Media