Vetëvendosje thotë se “disa” janë në izolim

Vetëvendosje thotë se “disa” janë në izolim

Albin Kurti është mirë dhe po punon prej shtëpisë, edhe pse i infektuar me Covid- 19. Por, kur është kthyer prej Zvicrës po del se ka pasur kontakte me bashkëpunëtorët, të cilët shkaku i tij janë izoluar. IKSHP nuk tregon nëse ka testuar dikend nga kontaktet e kryetarit të Vetëvendosjes, Albin Kurtit, meqë prej dje doli pozitiv me COVID19.(Teksti-Valmira HOTI,kamera- Lulzim FANA)/21Media