Imazhe mjaft interesante dhe qesharake

Imazhe mjaft interesante dhe qesharake

Në përgjithësi, qeniet njerëzore janë krenarë për të qenë “normal” dhe të kenë kuptim të përbashkët. Megjithatë, ka njerëz që nuk kujdesen për rregullat e pranuara.

Në vend të tyre, ata dalin në pizhame, bëjnë shaka miqtë e tyre në mënyrat më të çmendura të mundshme dhe tërësisht injorojnë opinionin publik.

“A janë ata gjenialë apo thjesht të çmendur?”

Më poshtë ju sjellim disa “guximtarë” për të bërë ditën tuaj pak më të mirë./21Media

Edhe meshkujt e vetmuar kanë nevojë për dikë që t’i ngushëllojë

Hakmarrja po vjen për ju

“Një peshk shumë i vogël? Me të vërtetë, djema? ”

Kush ka nevojë për lule? Suxhuku është dashuria.

Tani ju keni parë gjithçka … të paktën shpresohet kështu

“Unë nuk di për ju, por kam ardhur këtu për një byrek të lirë”

“Ju jeni ende duke fjetur derisa të pini filxhan tuaj të parë të kafesë.”

Ai donte të ishte Papa