Testoni mendjen

Testoni mendjen

Falë vëmendjes së tij në detaje, Sherlock Holmes (i njohur për aftësitë  e tij në vëzhgim) ka arritur të zgjidhte gjërsa që dukeshin të pazgjidhshme.

Aftësia për të parë edhe hollësitë më të vogla është shumë e dobishme.

Në këtë artikull, ju do të gjeni fotografi që nuk kërkojnë njohuri të matematikës apo shkencës, por ato patjetër do të sfidojnë vëmendjen tuaj.

Më poshtë shihni disa shembuj interesant dhe testoni veten./21Media

Çdo foto përmban një gabim (përveç fotografisë së fundit). Sa shpejt do të jeni në gjendje t’i zbuloni ato?

Trafiku i rrugës

Tastiera

Hyrja e dyqanit

Kampi në pyll

Këpucë në hyrje

Stacioni i autobusit (ky ilustrim ka 2 gabime)