Truri duhet të stërvitet dhe të mbahet në gjendje të mirë. Dhe një nga mënyrat më të mira për ta bërë atë është të provoni aftësitë tuaja të vëzhgimit.

Testoni aftësitë tuaja duke e gjetur se cila prej gotave  është e mbushur me shumë ujë.

 

Nëse nuk arritët ta gjenit se cila gotë mban më shumë ujë, përgjigjen e keni në foton e mëposhtme.