Imazhi që po bën bujë në rrjet, a mund ta gjeni ku ndodhet Babadimri në këtë foto? Shikoni me vëmendje dhe testoni aftësitë tuaja të të pamurit.

Nuk e gjetët? Ja ku është!/21Media