Sytë tanë mund të mashtrohen, veçanërisht kur bëhet fjalë për të gjetur një objekt që është pak më ndryshe se të tjerët në modelet e disa imazheve të përsëritura.

A mendoni se do të mund të identifikoni atë që është pak më ndryshe nga pjesa tjetër?

Më poshtë ju sjellim një imazh, të publikuar në Bright Side,  për t’ju sfiduar dhe për të provuar aftësitë tuaja të vëzhgimit./21Media

A mund ta gjeni për se cili insekt ka ngjyrën më ndryshe se insektet e tjera?

Nëse nuk arritët ta gjeni, rezultatin e keni më poshtë.