Ky imazh i ndërlikuar i ri është duke i sfiduar lojtarët të dallojnë unazën e fejesës, të fshehur diku në në perime.

Projektuar nga argjendarët William May, unaza është e bërë prej ari  që përmban një diamant të verbues,  por do të keni detyrë të vështirë ta vini re atë, përcjell portali rtv21.tv

Imazhi i përmban një skenë kopshti të ngjeshur, duke përfshirë karotat, një karrocë dore, lule, insekte të ndryshme, garde, një lopatë dhe lepuj – duke e bërë situatën edhe më të ndërlikuar për ta gjetur unazën.

Krijuesit e enigmës pretendojnë se mesatarisht u duhen lojtarëve për një minutë e gjysmë për të parë unazën./21Media